Nieuws

LEUK Nieuws!
Sinds enige tijd hebben we er een nieuw fit teamlid bij! Eefje Nieuwenhout komt ons team versterken! Eefje is mega enthousiast, heerlijk sportief en enorm gedreven om iedereen te helpen naar een actieve levensstijl. Net als iedereen die helpt bij de Fitclub is ook zij aan het werk met de Herbalife voeding! Dus jullie kunne terecht met al jullie vragen over voeding en sport! Zorg dat je een keer met haar training mee gaat, zodat je kan ervaren hoe motiverend ze voor jou kan zijn!
Welkom Eefje en enjoy 024Fit!

 


 

Vanaf 31 maart kun je bij ons GRATIS sporten!
Kom langs voor de voorwaarden.

 


 

GROOT NIEUWS we hebben een nieuwe start locatie!
Omdat ons werk op dit moment zo goed gaat hebben we een eigen kantoor kunnen huren. Waar we nog meer mensen gaan helpen met hun voedingsdoelen!
En dit wordt dus ook onze nieuwe start locatie. Wij heten jullie allemaal van harte welkom op onze nieuwe plek:

Nieuwe marktstraat 54
(we staan op de bel als: Wellness huis)

Dus allemaal tot daar!

 


 

Lekker en fit in je vel zitten deze zomer? Daar willen wij jou mee helpen. Dat goede voeding en voldoende beweging hiervan de basis zijn, weet je waarschijnlijk wel. Het bereiken van dit punt is echter voor velen nog een uitdaging. Herbalife en de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) lanceren daarom de “Zwem je Fit club”.

En wij zijn één van de eerste die hier mee gaan starten!! Vanaf April 2013.
Kijk voor alle informatie onder het kopje: Zwem je fit.

 


 

024FIT gaat sporten voor het goede doel!
Doe jij eenmalig mee?

Om het jaar met een goed gevoel af te sluiten willen we met onze sportiviteit en enthousiasme iets betekenen voor een goed doel! We hebben gekozen voor Serious 3FM Request!! Het inmiddels bekende glazen huis om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het volgende goede doel: Het terug dringen van de baby sterfte!

Wat gaan we doen:

  • Een grote sportactiviteit op 22 december 2012 in - en rondom het centrum van Nijmegen!
  • Een workout met diverse oefeningen waaronder loop- en krachtoefeningen(mogelijk naar eigen kunnen!) met zoveel mogelijk mensen. De workout zal 1,5 uur duren.
  • Iedere deelnemer ontvangt een herstelshake en een aandenken in de vorm van een T-shirt.

Wanneer is deze actie?

  • 22 december 2012 Van 10.00 uur – 12.00 uur.
  • We verzamelen tussen 9.30 uur en 10.00 uur bij Cafe Faber
    Adres: Van Broeckhuysenstraat 12-14, Nijmegen.

Hoe kun je mee doen?

  • Door je op te geven op deze site of per mail: info@024fit.nl je ontvangt dan van ons de praktische details en start locatie.
  • De inleg is €.10,- per persoon (dit is inclusief: T-shirt, energiedrank en herstelshake) en is rechtstreeks bedoeld voor het goede doel!

Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen, zodat we de 22e december met een grote groep kunnen sporten voor de babies.

 


 

Speciale Training locatie op 3 november 2012