Zwem je fit

Zwem je FitClub:
Fit zijn en lekker in je vel zitten, dat wil toch iedereen? Wij willen jou daar graag mee helpen. Dat goede voeding en voldoende beweging hiervan de basis zijn, weet je waarschijnlijk wel. Maar om dat vervolgens ook te doen, is voor velen nog een uitdaging. Herbalife en de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) lanceren daarom de ‘Zwem je Fitclub’.
 
En 024Fit gaat als een van de eerste in Nederland daarmee starten!
 
Om te beginnen bij : Zwembad Erica Terpstra in Nijmegen!
 
Iedereen die zich fit genoeg voelt om te zwemmen, is van harte welkom.
Belangrijkste doelen:
• Zwemmen met plezier
• Je conditie verbeteren
• Kennismaken met uitgebalanceerde voeding
 
De Zwem je Fitclub maakt gebruik van het zwemprogramma van mijnzwemcoach.nl. Dit programma kan je zwemslag(en) en conditie zichtbaar verbeteren. Het is afgestemd op jouw (zwem)niveau en tempo. Topcoach Jacco Verhaeren is verbonden aan dit zwemprogramma en aan Herbalife.
 
 
Wanneer dit jou aanspreekt, kun je bij ons op twee locaties instromen. Belangrijk is om te kijken wat jou het leukst lijkt, zodat je het programma kiest wat het beste bij jou past.
 
In Nijmegen bieden wij de volgende optie:
 
Zwem je Fitclub bij Zwembad Erica Terpstra:
Hier vormt de samenwerking tussen ons en mijnzwemcoach.nl een groot deel van het programma. Dat betekent dat je in overleg met ons start met een 12-weeks programma. Aangepast op je eigen niveau en conditie. In deze 12 weken zul je onder meer werken aan je zwemslag, maar vooral ook aan je conditie. Per keer ben je ongeveer een uur aan het zwemmen.
 
Wij staan voor een gezonde levensstijl. Vandaar dat we willen uitdragen dat het erg belangrijk is om naast het sporten gezonde voeding binnen te krijgen. We zullen jou dan ook elke keer na het zwemmen laten ervaren hoe gemakkelijk je sport en voeding kunt combineren. Na het zwemmoment zorgen wij voor een lekkere, herstellende Herbalife-shake en bespreken we elke week een interessant onderwerp over voeding en sport dat je kunt toepassen in je dagelijks leven! Dit alles zorgt ervoor dat je zelfs met een slechte conditie en weinig zwemervaring grote resultaten kunt boeken, die al na 12 weken trainen zichtbaar zullen zijn!
 
Voor een optimaal resultaat promoten wij het om gezonde voeding te integreren in je dagelijkse eetpatroon.
 
Wil je weten wanneer we zwemmen? Kijk in onze agenda of meld je direct aan via ons contactformulier!